Marjaana Mänkäri

238_pieniosa
Olen salolainen maatilayrittäjä, puhtaan suomalaisen ruuantuottaja. Kyläyhdistyksemme Waskio-Seuran puheenjohtaja ja innokas yhdistysihminen. Tykkään hankkeista, jotka innostavat asukkaita huolehtimaan itse oman asuinpaikkansa viihtyvyydestä ja turvallisuudesta. Taustaltani olen työntutkija, mikä on antanut minulle taidon selvittää ja valmistella asioita. Kehitän asioita mielelläni. Aika kuluu.
Olen osallistunut ensimmäisen kerran kunnallisvaaleihin ehdokkaana poikieni ollessa 1 ja 2-vuotiaita. Pojat ovat jo aikuisia ja nuorinkin alkaa lähestyä teini-ikää. Elämä kantaa. Nyt olen asettunut eduskuntavaaleihin ehdokkaaksi täällä rakkaassa Varsinais-Suomessa Keskustan ehdokkaana. Salon kaupungin valtuutettuna ja Varsinais-Suomen maakuntavaltuuston jäsenenä tunnen oleva paikalla, josta on muodostunut näkökulmia ihmisten hyvinvointiin, maakunnan kehitykseen ja elämän menoon vaikuttaviin seikkoihin.
Haluan olla vaikuttamassa siihen, että ylisukupolvisuus saa vaikuttaa ihmisten elämässä. Minulle on erittäin tärkeää, että yrittäjä ja työntekjä voivat yhdessä luottaa tulevaisuuteen. Vain luottamus tulevaan kasvattaa uskallusta yrittää ja työllistää. Kun asiat ovat kunnossa, niin on aika ottaa vastuuta meitä ympäröivistä läheisistä ja luonnosta. Luonto ja vihreys ovat olleet minulle keskustalainen kasvualusta. Keskustalaiset arvot kantavat minua eduskuntavaaleissakin, tule mukaan!